måndag, mars 30, 2009

Sushi


Nu äter jag sushi i Kristianstad. Första gången, spännande ska jag säga!

torsdag, mars 19, 2009

Regionstämma med LRF


Idag har jag varit på Alnarp på regionstämma med LRF. Himla trevligt ställe och trevliga människor!

söndag, mars 15, 2009

Efterfest


Så här grann var jag på efterfesten och överlycklig över att Malena vann! La voix, min röst är inte på topp idag!

Melodifestival


Så här grann var jag på toa!

fredag, mars 13, 2009

Kronprinsessans namnsdag!


I första ledet stod jag minsann. Jag och pensionärerna, inte illa! Kronprinsessan var så vacker och trevlig. Dessutom var drottningen och Daniel där. En helt underbar helg i Stockholm med andra ord!

torsdag, mars 12, 2009

Farmor i mitt hjärta!


Idag är det fyra år sedan min kära farmor dog. Därför har jag lagt blommor på hennes grav och tänt ett ljus. Det är dessutom farmors andranamnsdag idag, hon hette Anna Viktoria! Nu är jag strax i Stockholm och ska fira kronprinsessans namnsdag. Helt underbart kul!

Gunnel Wallin


Min riksdagskvinna Gunnel träffade jag i måndags i Hörby! Det var inte första gången precis, men första gången när hon är min riksdagskvinna. Det blev hon i början av februari när hon efterträdde Lars-Ivar Ericson som har börjat arbeta som präst igen!

tisdag, mars 03, 2009

Lee Woodger


Här har vi Lee! En trevlig engelsman det med en underbar dialekt. Han var med i Malmö i helgen och han kommer till Osby i april igen. Kul!

måndag, mars 02, 2009

Bäckaskog Slott


Möte med LRF på Bäckaskog Slott. Helt underbart. Vilket ställe alltså, och vilken underbar målning av vår fina drottning Silvia! Här är liknande målningar på alla Sveriges drottningar sen Desirée. Jag vill ha!