torsdag, april 30, 2009

Rådhuset i Östersund.


Nu är jag i Östersund. Kallt är här minsann, men det var precis en kille på fiket här som klädde av sig för han tyckte att det var varmt. Isen ligger kvar på Storsjön, så nåt storsjöodjur blir det nog inte för min del. Fint här i Jämtland. Flygresan gick mycket bra, bytte plan på Arlanda. Träffade riksdagsledamot Annie Johansson från Värnamo på flygplatsen i Östersund. Ska på en föreläsning med henne ikväll om personvalskampanjer!

onsdag, april 29, 2009

Fin fickparkering!


Nu har jag gjort det igen, denna gång med en hemtjänstbil. Jag har lyckats göra en så fantastisk fickparkering!

söndag, april 26, 2009

Kafferep på Väktaren!


Igår hade Centerpartiet kafferep i det nya huset Väktaren i Osby. Himla fina samlingslokaler där, och vilka goda kakor som kommunalrådet hade bakat.

torsdag, april 23, 2009

Alnarps slott


Nu är jag på Alnarp igen. Denna gång regionstämma med Studieförbundet Vuxenskolan. Himla fint slott det här, men jag har tyvärr inte sett prinsen idag heller. Jag rör mig kanske vid fel ställen!

lördag, april 18, 2009

Kyrkopolitisk konferens med Centerpartiet.


Nu är jag i regionfullmäktigesalen i Skånehuset i Kristianstad, och jag har minsann satt mig på Lotte Melins plats. Hon sitter ju i regionfullmäktige för Centerpartiet. Men jag är på kyrkopolitisk konferens inför kyrkomötet i höst.

fredag, april 17, 2009

Styrgruppsmöte!

Igår hade styrgruppen för utbildningsverksamheten i Osby kommun sitt första möte. Det var intressant, och roligt att äntligen få komma in i kommunhuset. Jag fick till och med ett kort så att jag kommer in där!

Det är en spännande grupp det här, det är väldigt mycket erfarenhet och så är det jag. Där är inte någon som är mindre än 3 gånger så gammal som jag. Alltså, så är där ingen under 60 år. Men jag tror att det här kommer bli hur bra som helst.

Imorgon ska vi ha heldagssammanträde med Jan-Inge Hansson och alla områdeschefer inom utbildningsförvaltningen.

Min årliga städning!

I april varje år har jag alltid en riktigt grundlig städning av mitt rum. Men det hade kanske behövts göras oftare. För det tar nämligen flera dagar att städa klart, kanske beroende på att jag är så seg på det!

torsdag, april 09, 2009

Skärtorsdagsmässa!

Idag har jag jobbat och idag är det ju skärtorsdag. Varannan torsdag på Lindhem är det gudstjänst, och det var det idag.

Med tanke på att jag ska jobba hela påsken, så var jag med på den idag.

Jag fick syndernas förlåtelse och jag tog nattvarden. Känns bra att man åtminstone har ägnat en halvtimme åt vad påsken egentligen handlar om =)

onsdag, april 08, 2009

Biskopsval i Härnösands stift!

Idag har det tredje och avgörande valet om vilken som blir nästa biskop i Härnösands stift ägt rum, och till min stora glädje blir det Tuulikki Koivunen Bylund. Men det var jämt, 53% av rösterna.
Hon blir även Sveriges fjärde kvinnliga biskop, och Härnösands stift blir det tredje stiftet efter Lunds och Stockholms stift som har en kvinna som högsta ledare. Lunds stift har ju som bekant haft Christina Odenberg och har numera Antje Jackelén. Stockholms stift har ju Caroline Krook.

Bara att gratulera Härnösands stift till detta!

söndag, april 05, 2009

Morfar 90 år!


Idag skulle min morfar ha fyllt 90 år om han hade levt.