tisdag, augusti 09, 2005

Aftonbladet idag =)

Idag är jag med i Aftonbladet, eller rättare sagt, de har citerat en liten del av min blogg. Jag är dagens bloggvisdom. Så här står det i bloggvisdommen:

"Nu kan jag se Silvia på tre olika ställen när jag sitter vid datorn.
Niklas Larsson, schlagerälskande rojalistisk centerpartist"

Det tyckte jag var roligt. Mitt hjärta slår typ lite mer än vanligt just nu, ungefär som när jag ska titta på www.eurosong.webbyen.dk för att se om de har lagt upp några nya klipp från Eurovision Song Contest :) De brukar lägga upp de klippen som jag har önskat, då är jag extra glad.

Idag fyller ju Maud 50 år. Jag skickade faktiskt ett kort i går, på kungafamiljen.

Nu har jag fått mina sommarjobbspengar och även fått tillbaka pengar från skatten, tycker att det tar skitlång tid för att få tillbaka dem.

Nu har jag köpt LP-singlar på www.tradera.com . Det är en bra sida, där kan man köpa typ massa saker även om jag bara köper LP-singlar eller något med kungen och Silvia. Nu har jag bland annat köpt: La la la, Massiel 1968, Eres tú, Mocedades 1973, Le dernier qui a parlé, Amina 1991 (hon som fick samma poäng som Carola) och Après toi med Vicky Léandros från 1972. Mycket bra låtar, och för er som förmodligen inte har hört dem så borde ni göra det.

Jag har faktiskt träffat GudrunSchyman två gånger de senaste veckorna också. En gång på Kiviks marknad och en gång på centralstationen i Malmö. I Kivik var hon med Feministiskt initiativ och där pratade jag med henne en längre stund. Hon har en väldig utstrålning och värme och jag kan verkligen förstå att många har röstat på henne en gång i tiden. Hon hade studerat Centerpartiets kvinnopolitik och sa att den som har skrivit den måste vara väldigt smart för den är bra skriven. Men sen sa Gudrun också att det skulle nog bli svårt att genomföra. Jag hade på mig min vita "glitterklövertröja", eller vad man ska kalla den, dagen till ära och Gudrun tyckte att den var mycket fin och lite raffinerad eller något sådant, hon kände till och med på den.
Jag köpte några bullar av henne och hennes bok om sin alkoholism, den fick jag signerad också.

Den andra gången jag träffade henne var efter sommarlägret på stationen i Malmö, men då var det bara som hastigast.
Sommarlägret i Halland var för övrigt väldigt kul. Ett roligt läger där man alltid hade något att göra.

Jag har faktiskt följt Friidrotts- VM (WOW) och tittat när alla tre tog medaljer. Men det som jag tyckte var bäst var när det tre damerna från Etiopien totalt sprang ifrån alla de övriga på 10 000 meter. (Vad heter en kvinna som kommer från Etiopien förresten?) Det såg så häftigt ut i alla fall.

Nu var jag klar =)

Niklas (känd från Aftonbladet) haha

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vad roligt med Aftonbladet! :-)

Anonym sa...

Haha, vad roligt med Aftonbladet! :-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
davidhuron60869188 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mikusagi sa...

Ooh, Aftonbladet, vad äg!

Vilken underbar schlagersida TwT