fredag, september 28, 2007

Rött!


Idag är jag rödklädd för att visa mitt stöd för munkarna i Burma, bra gjort av mig tycker jag =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså, det är det de rödklädda manifesterar för. Då kan jag andas ut, Vänsteridelogin har inte spridit sig som en löpeld de senaste dagarna =)

Anonym sa...

Vad duktig du är... Det gör säkert stor nytta!

Anonym sa...

Jag var också klädd i rött häromdagen, men det var för att visa min politiska åsikt.

Stefan Lundkvist sa...

Saknar en bild på dig där Niklas :)

Inget namn sa...

Hej!
Är en tjej från Skåne som lever med skyddad identitet under snart 3 års tid. Att leva så är inte vad man drömde om under sin uppväxt. Vid ett flertal tillfällen har min ex lyckats spåra vart jag bor främst genom posten. Som du kanske vet går posten inte direkt till oss som har skyddad identitet utan till skatteverket som sen förmedla posten vidare. När min ex för tredje gången spårat upp vart jag bodde, hade jag inte längre någon tro på systemet och började själv söka efter lösningar. Jag fick kontakt med företaget Mobila Kontoret om en tjänst som heter Mobila Posten. skyddad identitet. Tjänsten används redan av människor som inte vill ha offentlig bostadsadress. När jag frågade socialen i min kommun om jag inte kunde få använda mig av denna tjänst istället. Fick jag till svar att tjänsten till och med höll en högre säkerhet än det traditionella systemet med post, men att jag får själv bekosta tjänsten själv. Jag bad min bror som är ekonom räkna på kostnaderna och då visade det sig att tjänsten jag ville ha var betydligt billigare än det traditionella postsystem socialen använder. Jag har själv bekostat tjänsten Mobila Posten skyddad identitet i 7 månader och är jätte nöjd och trygg med den.
Min fråga är. Varför har vi som redan är svårt drabbade i samhället inga som helst valmöjligheter att välja det som känns tryggast för oss?
Jag kunde förstå socialen om tjänsten blivit dyrare för dem, men inte om det blir biligare och säkrare för oss som är skyddade.
Vilka är det som tar det avgörande beslutet i en sådan här fråga?

Hälsningar
Cia
(figurerat namn)