fredag, december 21, 2007

Nytt VISA-kort =)



Så ser mitt nya VISA-kort ut, hur fint som helst faktiskt. Många som tycker att det är fint när jag handlar med det :) Kul att ha mig och Maud i plånboken vart man än är :D

måndag, december 17, 2007

2 månader sen!

Idag är det två månader sen min operation och allt är jättebra nu. Min käke ser så fin ut =)

Jag lägger ut två röntgenbilder här på före och efter operationen. Se skillnaden; underkäken är flyttad bakåt och uppåt typ. Överkäken är flyttad också.

lördag, december 08, 2007

Nu har en av de bästa dagarna på året passerat!

Ja, och den dagen är faktiskt min namnsdag, den 6e december. Den dagen då det står Niklas i almanackan. Vilken härlig känsla det är att bli gratulerad för vad man heter. Jag gillar att fira diverse saker, den 6e december firar jag naturligtsvis min namnsdag, lika naturligt som att den 3e december firar jag att jag fyller halvår.

I år fick jag 25 sms på min namnsdag, ett sms kom dagen efter. 25 sms är ganska många sms, men inte så mycket egentligen om man jämför med hur många sms jag skickar till personer som har namnsdag. 25 sms skickar jag ju till personer som har namnsdag de 10 första dagarna i december till exempel. Det är så enkelt att skicka ett sms till någon som har namnsdag eller fyller år, och det gör den personen så glad.

Jag fick ett brev med 100 kr av min moster också, det är alltid lika kul att få brev eller vykort när man fyller år eller har namnsdag, men jag får ju inte ens en gång 10% av det jag skickar.

Tur att det är jul snart så att man kan få lite vykort äntligen, men det lär ju inte bli lika många som jag skickar.

Jag bifogar ett diagram här över när jag fick mina sms i torsdags på min namnsdag, när jag vaknade hade jag fått 6 sms, och den som är smart kan ju snabbt räkna ut att jag vaknade någon gång efter klockan 10.

onsdag, december 05, 2007

Auktion i församlingshemmet!

Igår var jag på auktion i församlingshemmet, typ syföreningsauktion. Alltid lika trevligt där, mest äldre damer över 50 kan vi säga för att vara snälla! Och snart är det ju tradition att jag ska vara med och dela ut auktionsvinsterna och ta betalt.

Jag köpte inget för allt blir så dyrt, då gör jag hellre nåt själv!

måndag, december 03, 2007

19,5 år!

Idag fyller jag nitton och ett halvt år. Alltså är det bara ett halvår tills jag fyller 20. Halvårsdagar är något jag tycker borde firas mycket mer, jag gratulerar nästan några varje vecka som fyller halvår. Självklart gratulerar jag de som fyller helår också.

Jag har fått 7 stycken grattis-sms idag och jag blir lika glad varje gång! Fick 100 kronor av mamma också :)

På torsdag har jag namnsdag, en av de roligaste dagarna man kan ha. Hoppas att jag får många sms och vykort, för det skickar ju alltid jag.

lördag, december 01, 2007

Budgetarbete i Alvesta!

I dagarna två har jag varit tillsammans med utbildningsförvaltningen och några ledamöter från utbildningsnämnden i Alvesta och snackat budget 2009, inga siffror, utan bara lite mer allmänt.

Det var jag, Louice (m) och Maria (m) från den borgerliga sidan och Ingmar, Monica och Marika från socialdemokraterna. Från förvaltningen var det typ de olika cheferna i de olika områdena och några ekonomer. Vi hade väldigt trevligt där =) Kul att vi var några yngre också!

Första gången jag har varit en längre stund i Alvesta också, annars brukar man ju bara byta tåg där. Trevligt ställe, några av damerna hittade en bra klädbutik.

Alltid roligt att umgås såhär lite mer privat där man lär känna varandra på ett helt annat vis.

Julskyltning imorgon, ska bli underbart roligt :)