torsdag, december 22, 2005

Så många människor!

Så heter Västtysklands låt på svenska som de hade med i ESC 1985. Den kom tvåa.

Jag har kommit på att jag vet vilka jättemånga människor här i Osby kommun är, och de vet vilken jag är. Det är så kul... Så fort jag går ut får jag alltid hälsa på massa folk. Jag älskar det. Särskilt när äldre hälsar på mig, innan jag hälsar på dem. Det är roligast. Niklas jobbar på att göra sig känd bland äldre i byn.

I början av december var jag auktionsutdelare på en auktion i församlingshemmet, bara massa gamla tanter där, någon under 50 var där dock. Och jättemånga av dem känner igen mig och tycker att jag är en solstråle. För någon helg sedan spelade jag julspel i kyrkan och var även kyrkvärd. Alltid kul. Förra helgen var jag på julbord med Centerpartiets kommunkrets. Det var roligt, så god mat också.
Jag var även på en årsträff med Studieförbundet Vuxenskolan. Niklas motto = Gör dig känd, bli känd för andra.

Jag har skickat massa julkort nu också, typ 36 stycken. Ett till Hennes Majestät Drottning Silvia också. Hon fyller ju år på fredag också. Det danska och norska kronprinsparet fick en hälsning och lyckönsking till deras bäbisar också. Kungen fyller 60 år den 30 april, jag vill vara där. Måste skicka kort i alla fall. Jag ska kanske bjuda in honom och drottningen till min 18-årsfest. Fy vad kul om de kunde komma. Men det gör de nog inte. Niklas lever alltid på hoppet. Det ska man göra.

Jag har köpt 11 julklappar till mig själv, jag älskar att shoppa till mig själv.

God Jul på er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är för härlig Nicklas!!! Ingen annan är som du!
KRAM en Cosmopolitan! :P

Klingen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.