onsdag, december 07, 2005

Namnsdag och Stockholm!

Jag var på valutbildning med Centerpartiets Ungdomsförbund, CUF, i Stockholm i helgen. Vi var ute på Kärsögården, strax innan Drottningholm.
Det här var den roligaste och nyttigaste för mig kurs jag har varit på. Jag lärde mig så mycket, Fredrick och Annie var så bra i början. Värsta bästa inledningen från Fredrick :)
Vi gick igenom olika politiska områden så som: flyktingpolitik, skatter, miljö med mera.
Vi fick en plan för hur vi ska förbereda oss inför nästa val, helt toppen. Ja sitter och funderar på en bra teamsong, helst på svenska eller engelska. Man måste ju kunna sjunga med, finsk schlager är ju ganska ute då, tyvärr :(

Jag vann även snöbollskriget tillsammans med Linnéa och Jennifer. Kulkul.

På vägen hem när vi skulle åka buss till Brommaplan, fick jag för mig att besöka slottet, som man såg så fint över Drottningholmsbron. Jag sprang dit med min resväska, det var ju en busshållplats där borta med. Jag var på Drottningholm i över en timme. Jag var inne och tittade och även utanför. Så nära kungafamiljen har jag inte varit innan, då en som jobbade trodde att de var hemma. Jag köpte även deras bröllop på band, jag tittade på det igår.

Igår var min namnsdag. Det är något som alla borde fira, sina egna namnsdagar då. Jag hade ett mål på att bli gratulerad av minst 15 personer, varav minst 5 sms och 1 vykort. Det blev betydligt mer. 43 gånger närmare bestämt. Jag har noterat allt. 10 sms, 2 vykort, det ena innehållande 100 kronor från min moster, 7 gånger på internet, några gånger på telefon och resten av gratulationerna fick jag personligen i skolan. Det skall tilläggas att jag inte uppmuntrade någon att gratulera mig igår. Men i förrgår ;)
Mitt första sms fick jag redan 7:07 av min underbara plastmamma, kommunalrådet Anders grattade också. Vilken helt underbar namnsdag, precis som det ska vara.

Inga kommentarer: