söndag, oktober 29, 2006

Vad händer i Sthlm?

Nu är jag i Stockholm, närmare bestämt nånstans på Stockholms centralstation. Jag vet typ inte var, vid flygbussarna typ!

Jag har varit i Stockholm sen i fredags kväll. Jag bor på det mycket trevliga vandrarhemmet Gustav af Klint, alldeles vid Slussen. Nära till allt, men jag åker tunnelbana ändå, det är kallt här ju. Igår var jag och shoppade i en massa olika affärer, de har ju öppet länge även på lördagar, till och med på söndagar märkte jag idag. Men jag köpte inte mycket, lite gott NK-te (änkaute) bara.

Igår var jag ute och clubbade också, det var kul. Såg lite kändisar också. Typ Maria Rooth. Känd ishockeyspelare. Såg Rickard Wolf, Lars Wallin och Rix-FM-Roger också. Kulkul.

Imorgon ska jag nog köpa några skor och kanske besöka slottet. På tisdag hade jag tänkt besöka riksdagen. Har aldrig varit i den när det har varit borgerlig majoritet där =)

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit på musikal, Skönheten och Odjuret. Mycket bra, fast att Charlotte Perelli var sjuk och ersatt av en annan. Jag undrar egentligen hur sjuk Charlotte var ^^

På onsdag bär det av till Ida i Hudiksvall tillsammans med Sofie. Ska bli fruktansvärt kul, så har jag ju något vettigt att fördriva tiden med i alla fall. Idag köpte jag en skiva med Lotta Engberg, jag längtar tills jag får lyssna på den. Många bra låtar!

På måndag den 6e är det allra första kommunfullmäktige för mig, ska bli kul och spännande. Jag sitter ju på plats 3 (det blir plats 2 i fullmäktigeförsamlingen för tvåan sitter i presidiet), och det innebär att jag är först av alla borgerliga att rösta för jag har ju två sossar framför mig.

Allt för nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för några underbara dagar!!! ;)