måndag, november 13, 2006

Malmö och Alliansmöte

Idag har jag varit på studiebesök i Malmö med klassen, vi besökte Sydsvenskan. Det var väldigt roligt och intressant. Men allra roligast med malmöbesöket var att jag kände igen en riksdagsledamot. En vänsterpartist från Malmö. Marianne Berg! Gud vad roligt, hon var jättetrevlig också.
Jag gick fram till henne och frågade henne om hon hette Marianne, och det gjorde hon. Sen frågade jag om hon var Marianne Berg och satt i riksdagen för Vänsterpartiet, och det stämde också. Sen snackade vi lite och jag berättade om att jag sitter i kommunfullmäktuge i Osby osv. Mycket trevligt. Här är Marianne, bild från riksdagen.


Ikväll har jag varit på Alliansmöte här i Osby (jag gillar att skriva i perfekt, det låter mer tyskt då). Vi bestämde hur vi skulle fördela de olika platserna i nämnder och sånt. Vi i Centerpartiet ska bestämma vilka som ska sitta på platserna imorgon :) Spännande.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Niklas!
Du känner typ alla. Det är sött.
Och sen att du får vara med och bestämma... Du kommer bli nästa lika stor som kungen och Silvia en dag om du fortsätter att ta dig uppåt i en sånhär fart. ;)
Det är så man önskar man var myndig, med, så man fick lite makt i handen.
DS just aint enough...
I wanna conquer the world. =D
Du verkar må bra. Stämmer så?
Jag hoppas åtminstonde det.
Kramar <3