måndag, juni 19, 2006

30 år, 90 dagar.

Idag är det 30 år sedan Kungen och Silvia gifte sig. Jag har skickat ett långt brev till dem. En hel A4-sida, dataskrivet. De blir säkert glada om de får läsa det.

Idag är det också 90 dagar till valet. Idag har jag också varit på kommunfullmäktige i Osby, det är så kul när de flesta där vet vem jag är. Jag ska börja sätta upp lite mål för vad jag ska nå med valet nu.

Jag har jobbat på ett äldreboende i en vecka nu, ska vara där i två veckor till. Visst har de gamla det bra där, men jag tycker att de kan få det bättre. Mer personal kan nog hjälpa tror jag. De är jätteglada att vi sommarjobbare är där så de har någon att prata med. Jag har att vara social med pensionärerna som arbetsuppgift. Och det klarar jag utmärkt =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken är din topp 5, svenska schlagers genom tiderna, då?

Niklas Larsson sa...

hmm, svårt, men typ fångad av en stormvind är i alla fall med. Sen finns det så många som är otroligt bra, gillar mest 70- och 80-tal. =)

Anonym sa...

This is very interesting site... Protonix liquid Mac os9 spam filter don bullock chevrolet rocky mount nc Me life insurance small business Mazda m3 performance Black dating dietrich idaho Miami tickets lawyers Zithromax side effects mp used chevrolet pickup seats 06 lexus is 250 aftermarket parts Wording catholic wedding invitations http://www.mercedes-benz-8.info/looking_for_omron_blood_pressure_monitor.html