torsdag, juni 29, 2006

Vilken vecka, vilken dag.

Nu har jag jobbat på Lindhem, ett äldreboende här i kommunen i nästan tre veckor. Det är helt underbart, de gamla är så goa och roliga. Och de tycker om mig så mycket, både personal och vårdtagarna. De frågar efter mig på helger och kvällar. En dam hade drömt om mig och hon har extra mycket parfym och puder nu när jag är där. Vilken dam det är. Jag vill jobba på Lindhem. Det hade varit jätteroligt. Det har personalen sagt till mig också.

Nu i veckan har det varit rea i Osby. Det är så bra när affärerna går ihop i en köpmannaförening och lägger sina reor samtidigt. Gåfrån den ena affären till den andra typ. Jag köpte två tröjor och ett par skor. I Osby. Så kul att kunna handla hemma, det försöker jag göra så mycket som möjligt. Idag har affärerna haft öppet mellan 18-20 också, det är också köpmannaföreningen som har fixat till det. En massa erbjudanden i de flesta affärerna i Osby. Jag har fått både glass och korv idag. Köpmannaföreningens ordförande, Maggan, är ju helt underbar. Hon äger tre affärer här i Osby och hon är verkligen en toppentjej. Stort beröm till henne.

Jag har också fått svar på mina brev till Kungen och Silvia. Svaret på kortet som jag skickade till Kungen när han fyllde 60 var jättefint. Ett tryck dubbelt kort med bild på insidan och en liten hälsning med tillhörande namnteckning. Kul att de gör sådana.

Idag har varit en toppendag, hela veckan har varit toppen. Jag har mött och pratat med så mycket folk. Jag har redan delat ut minst 60 av mina valvykort. Och det är ju bara till folk jag känner då. Jag har till och med fått signera några.
Ska bli underbart kul med valrörelse.