måndag, maj 08, 2006

Kommunfullmäktige!

Idag har det varit kommunfullmäktige här i Osby igen. Och för en gångs skull var toppkandidaterna på vänsterpartiets lista där. Trevliga faktiskt.

Jag tyckte det var intressant idag. Lite årsredovisning och sånt.

Nu ska jag snart åka till Örebro på stämma med CUF, ska bli skitkul, milt uttryckt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Debattören Paul Nilsson hade i Skånska Dagbladet 9 maj nedanstående intressanta insändare om Muslimska Förbundets ordförandes fru och hennes kandidatur till centern i riksdagen. Ebtisam Aldebe är gift med Mahmoud Aldebe, som avslöjades i Uppdrag Granskning 2 maj om sitt valsamarbete med socialdemokratiska Broderskapsrörelsen:

"Ebtisam Aldebe är muslim och riksdagskandidat för centerpartiet. Hon står på tredjeplats på centerpartiets riksdagslista i Stockholms kommun.

I Rapport den 28 april säger hon att hon vill ha särlagstiftning för muslimer i Sverige. Anser centerpartiet att detta är förenligt med centerpartiets ideologi och värderingar? Anser centerpartiet att det är okej att islamister kandiderar för partiet? Om så är fallet så borde centerpartiet byta namn till: Nya Islamiska Centerpartiet.

Paul Nilsson"

Anonym sa...

Vadå, skulle sossarna byta namn till Nya Kristna Socialdemokraterna bara för att de har kristna på sin lista då eller?

Sverige har dumpat sin statsreligion om du missat det Paul och därför räknas alla religiösa som frireligiösa oavsett religionstillhörighet i Sverige. Det finns inga regler om att man måste ha någon speciell religion för att tillhöra ett parti.

'Niklas Larsson' - observera, ej samma Niklas som ägaren av denna site.